Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ



















Στο τελευταίο άρθρο που ανέβασα Σάββατο βράδυ μετά το 1-1 δεν έδινα καμία πιθανότητα στον Νιόπλια όπως και έγινε.Ο κύριος στην εικόνα είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για όσους δεν τον γνωρίζουν,προπονητής με παραστάσεις σε Πορτογαλία και Ισπανία,γνωρίζει από Ευρώπη και έχει το πακέτο.Νομίζω ταιριάζει γάντι στον Παναθηναϊκό,λόγω Φρέιτας αλλά και της επιθυμίας του να έρθει πιστεύω οτι έχουμε ήδη τον επόμενο προπονητή της ομάδας.Το ζητούμενο τώρα είναι να διορθωθούν οι ζημιές που έχουν γίνει και να ανέβει η ψυχολογία των παιχτών.Επειδή πολλοί με ρωτάτε για τον προπονητή έκανα αυτήν την παρένθεση.


Πάμε στα των παιχτών,Λέτο και Νίνης επιστρέφουν σύντομα στην δράση.Ο Γκοβού πάλι ήπιε,συνέχεια παραπονιέται για ενοχλήσεις και γλιτώνει προπονήσεις,ο Γάλλος είναι καμμένο χαρτί όπως φαίνεται και πρέπει να κλαίμε τα λεφτά που δαπανήσαμε το καλοκαίρι.Πολλές φορές υποσχέθηκε βελτίωση,οτι θα κόψει τις κακές συνήθειες και θα ανέβει αγωνιστικά.Είναι σαν να ακούω τον εαυτό μου στο γυμνάσιο όταν με εξέταζε η καθηγήτρια και ήμουν αδιάβαστος,υποσχόμουν οτι την επόμενη φορά θα πω μάθημα,την επόμενη φορά έλεγα οτι ήμουν άρρωστος και οτι δεν διάβασα,την μεθεπόμενη φορά είχα κάνει κοπάνα και έπαιζα μπάλα έξω.Δεν έχει αντιληφθεί που παίζει ο Γάλλος και όχι μόνο κάνει κακό στον εαυτό του  αλλά και στην εικόνα της ομάδας,κρέμασμα συμβολαίου λοιπόν και άντε στο καλό.


 Θα το ξαναγράψω,τίποτα δεν έχει τελειώσει,η ομάδα μπορεί να ανέβει και πιστεύω οτι τον Γενάρη θα είναι πρωταθλήτρια Χειμώνα.Κοιτάζωντας βίντεο και τα αποτελέσματα κατάλαβα οτι η ζημιά έγινε στα μάτς με Ξάνθη και Λάρισα εντός,τζάμπα 4 πεταμένοι βαθμοί.Στα παιχνίδια με Καβάλα και Άεκ κακά τα ψέματα δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω βάση την εικόνας μας.



  Ευχαριστώ για την ανταπόκριση που δείχνετε στο blog αλλά και στην σελίδα στο facebook.


Υ.Γ : Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον Ερασιτέχνη,ο ύμνος μας λέει πρωταθλητή σε ΟΛΑ  τα σπορ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ.Παναθηναϊκος δεν εστί μόνο ποδόσφαιρο και μπάσκετ,θα την πω την αμαρτία μου αλλά τα 40 χιλιάρικα για την Ford του Λάζαρου πρόεδρε μπορούσες να τα δώσεις σε κάποιο τμήμα που ερασιτέχνη που αργοπεθαίνει.


Υ.Γ 2:Ευχαριστώ πολύ για τις  ευχές και όλα αυτά που μου στέλνετε για τα γενέθλιά μου.Να είστε καλά


Πράσινους χαιρετισμούς.
Green Knight





2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και Επαυξάνω....
    Ειδικά στο 1ο ΥΓ....
    & όχι επειδή δεν το άξιζε το πριμ ο Λάζαρος. Με το παραπάνω κιόλας!! αλλά άμα πεθάνει Η ΜΑΝΑ του συλλόγου, θα πεθάνει και η ΠΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή