Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ


Όχι φίλοι μου δεν κάνουμε μάθημα Βιολογίας ή κάτι τέτοιο.Το κοράκι είναι ένα πολύ πονηρό και άσχημο πουλί,από τα αρχαία χρόνια σε όλες τις θρησκείες αντιπροσοπεύει το κακό και το σκοτάδι.Πολλά κοράκια μαζεύτηκαν στο Οάκα σήμερα και πλεόν στο άρθρο που έγραφα οτι κάτι πλανάται,είμαι σίγουρος πως είχα δίκιο,το διαπιστώσαμε όλοι σήμερα.

Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο Σιδηρόπουλος και η παρέα του,πέναλτυ,σφυρίγματα από το πουθενά,κάρτες,καθυστερήσεις μέχρι να ισσοφαρίσουν οι Γκαλάκτικος.Φτάνει πια!Αρκετά με τα αίσχη,τα πασιφανή εγκλήματα κατά του Ελληνικού ποδοσφαίρου,δικαιώνομαι όταν στην αρχή έγραφα για το ποιός είναι ο φερόμενος σωτήρας του Ελληνικού ποδοσφαίρου κύριος Μαρινάκης.Μιλάνε και από πάνω,αυτό είναι το πραγματικό σκάνδαλο,κάπου εκεί ξεκινά η υποκρισία.


Πως απαντάς?Νικάς αύριο με το καλό την Κέρκυρα και εκεί που ονειρεύονταν τα +6 κτλ τους φτάνεις και μετά,που σε είδαν...Είναι κρίσιμο αυτό το Σαββατοκύριακο,αυτό που έχω να πω είναι οτι όταν σε υποτιμούν είναι καλύτερο για σένα,έχει ακόμα το μέταλλο του Πρωταθλητή ο Παναθηναϊκός κάτι που λείπει από την αρμάδα του Βαλβέρδε.Όταν σκέφτομαι δε τις γκέλες εντός με Λάρισα και Ξάνθη καταλαβαίνω όπως έχω ξαναγράψει οτι αυτή η ομάδα έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό της εαυτό,κοράκια αυτοί?Πάνθηρα Σισέ εμείς,κλάμα αυτοί?Σκληρή δουλειά και αντρίκια λόγια στο χορτάρι εμείς.Αυτό το ΝΤΑΜΠΛ θα σημάνει την αρχή του τέλους τους,όσοι με διαβάζουν ξέρουν καλά τι εννοώ.Πόσο ευχαριστιέμαι όταν τους λούζει κρύος ιδρώτας,τώρα που θα πανικοβληθούν πρέπει να πατήσεις γκάζι σαν Παναθηναϊκός και να τους αφήσεις πίσω.

Υ.Γ 1 : Ριέρα μάγκα εγώ σε παραδέχομαι,τους τα πήρες τα φράγκα,τους έχεις δουλέψει κανονικά.

Υ.Γ 2 : Επόμενο αναλυτικό άρθρο αύριο μετά το παιχνίδι.





Πράσινους χαιρετισμούς.

Green Knight

3 σχόλια:

  1. kalispera, file m exeis dikio s ola alla nomizw pws kapou ekanes ena lathos.... egw eimai mazi s se ayta p grafeis (eimai panathinaikara bebaia)alla oson afora tis kathisteriseis eprepe na ts afisei parapanw gt oi paiktes tis aek panigyrizan apo to 90+ mexri to 92 (apo oti eida stin tv) an exw lathos zitaw sygnwmi prokatabolika gia t comment m... eyxomai na paroume to 2 ayrio..... forca trifilara reeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. green knight gera kai gama ta mounia...... pame mwrh panatha....... me poroses adelfe!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kratise parapanw file,oi kathisteriseis einai to ligotero vasika,ta alla evgazan matia

    ΑπάντησηΔιαγραφή