Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΚΟΣΜΟΣ+ΣΙΣΕ=ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

















 Έφυγε ο Νιόπλιας αλλά έμεινε για 1 ημίχρονο τουλάχιστον αυτή η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού.Στο ίδιο έργο θεατές βρεθήκαμε με την ομάδα να σπαταλά ξανά ένα ημίχρονο,σαφώς έδειξε βαρίδια και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει το παιχνίδι αλλά για να φτάσουμε ως εκεί τα είδαμε όλα.

Νωχελικός στο πρώρο μέρος χωρίς πάσες ούτε στον 1 μέτρο ο Παναθηναϊκός.Κάποιοι παίχτες(Κατσουράνης,Σίλβα) μπήκαν χαλαροί και ο Ηρακλής έκανε πάρτι στα χαφ,τραγικότατος ο Τζόρβας που τα άκουσε για τα καλά.Ντύθηκε Γκαλίνοβιτς σήμερα το μοντέλο μας και είναι καιρός να κάτσει στον πάγκο.Σε δημοσκόπηση στο blog επί 7 μέρες είχα την ίδια ερώτηση,αν πρέπει να πάρει ευκαιρίες ο Φερναντέζ(84% απάντησε ναι,10% ίσως και 4% όχι).Αρκετά με τους Αλέξη και Κατσουράνη,πάγκο να συνέλθουν.

Θα σταθώ στην παρουσία της 13.Το πέταλο στο 0-2 κατέβηκε κάτω με άγριες διαθέσεις και απαίτησε τα βασικά,να παίξουν μπάλα δηλαδή,για μένα το μάτς το πήρε αυτός ο υπέροχος κόσμος και φυσικά ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ.Ας βάλουν μυαλό κάποιοι,η ανοχή τελείωσε και η ασυλία  μηδενός εξαιρουμένου είναι παρελθόν.

Κάθε φορά ψάχνω λέξεις να χαρακτηρίσω αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή,αυτόν  τον παθιασμένο οπαδό που γίνεται ένα με τον κόσμο,που ματώνει την φανέλα.Είναι τιμή που φοράει την φανέλα αυτή και είναι ο ΜΟΝΟΣ που αντιλαμβάνεται το βάρος της.Στρατηγέ Ντε Γκολ  άλλη μια μάχη την πήρες σχεδόν ολομόναχος.Ο Γάλλος όταν η μπάλα ''καίει''(βλεπε 2-1 με Γαύρο και τόσα άλλα ματς) έχει παρει την ομάδα από το χέρι.Αυτόν να βλέπετε και οι υπόλοιποι μπας και του μοιάσετε έστω λίγο.

Μου άρεσε ο Πλεσί,καλός ο Γκαρσία αν εξαιρέσουμε μερικά βιαστικά λάθη που κάνει,παλεύει όμως και τον βλέπω να τρέχει.Σπυρόπουλος αλλοπρόσαλος,την μια σε εκθέτει και δέχεσαι γκόλ και την άλλη βγάζει ασίστ,ειλικρινά δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω,το δίδυμο στην άμυνα στο 1ο μέρος τα έκανε σαλάτα αλλά ανέβηκαν στο 2ο.Μαρίνος καλός,το πάλεψε,Βύντρα μέτριος.

Αν περιμένετε διθυραμβολογίες λόγω των 4 γκολ  ψάξτε αλλού.Δεν γίνεται κάθε φορά να κάνεις τα εύκολα δύσκολα και να μετατρέπεις σε ντέρμπυ μάτς όπως αυτά με την Λάρισα και τον Ηρακλή.Υπάρχει πρόβλημα ΝΟOΤΡΟΠΙΑΣ,θα το γράψω για χιλιοστή φορά,κάποιοι μπαίνουν χαλαροί στο γήπεδο και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα χάλια μας.Έχει πολύ δουλειά ο Φερέιρα μπροστά του αλλά πιστεύω οτι θα τα καταφέρει,σήμερα είδε τον καλύτερο Παναθηναϊκο στο 2ο μέρος που είχε συνοχή,ταχύτητα,δύναμη,γκολ και passing game και τον Παναθηναϊκό του 1ου μέρους που απλά δεν βλεπόταν.Καλή τύχη εύχομαι,πλησιάζει και ο Γενάρης.Κρίσιμα τα επόμενα ματς στο πρωτάθλημα.Ο Παναθηναϊκός έχει να φοβηθεί μόνο τον κακό του εαυτό,με Λέτο και Νίνη να επιστρέφουν ελπίζω να δω κάτι παραπάνω.


Υ.Γ 1 : Μεταξύ μας τώρα,η Μπαρτσελόνα έριξε 8 τεμάχια σήμερα,δεν ξέρω τι θα κάνει ο coach αλλά εγώ ένα τάμα στον Προφήτη Ηλία θα το κάνω καλού κακού.Ο Παναθηναϊκός που δέχεται 2 σε ένα ημίχρονο από τον Ηρακλή με τρομάζει αφάνταστα,δεν είμαι ο μόνος υποθέτω.

Υ.Γ 2 :Ο Νιόπλιας είπε στους παίχτες οτι έπρεπε να φύγει μετά τον Εργοτέλη,έπρεπε Νίκο, ναι,τώρα δεν θα κάναμε τόσες αναλύσεις.Μαζί με τον Γκοβού δεν φεύγουν και 2-3 ακόμα?Λέω εγώ τώρα μια ιδέα...



Υ.Γ 3 : Γιάτσεκ Γκμόχ σε ευχαριστούμε,για πάντα στις καρδίες μας. 
 Πράσινους χαιρετισμούς σε όλους. 


Green Knight

7 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ. ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΒΥΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΓΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΜΕΤΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Epeidi to palepse polu ton xaraktirisa metrio,an mou zitas vathmologia pairnei 6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έχει δικαίωμα κάποιος να κάνει κακή εμφάνιση (πέρα του Σισέ) είναι ασφαλώς ο Βύντρα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ ΠΙΑ.ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sto 2o umixrono kai eidika pros to telos kati prospathise na kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή