Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΙΣΕ


Και τώρα είσαι ΠΡΩΤΟΣ.Πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός αφού μας έβγαλε την ψυχή και ψάχναμε εφημερεύοντα φαρμακεία για ηρεμηστικά και χάπια πίεσης.Δεν ξέρω πόσα χρόνια από την ζωή του έχασε πολύς κόσμος σήμερα αλλά τέλος καλό όλα Τζιμπρίλικα.

Βαριά πόδια κατά την αποψή μου παρουσίασε η ομάδα,αγχωμένοι μου φάνηκαν,ήξεραν οτι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και αυτό ήταν η νίκη.Ήταν καλύτερα αγωνιστικά σε σχέση με άλλα πρώτα ημίχρονα,επέβαλε ρυθμό και πάλεψε χωρίς να σπαταλήσει πάλι ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός.


Αναλύωντας τον Φερέιρα θα πω πως είδα την διαφορά,έκανε 2 λάθη και δεν περίμενε να πάει το μάτς στο 75' για να τα διορθώσει,δεν το χει το παιδί ο Μαρίνος,δυστυχώς δεν του βγαίνει,βασανιστής της μπάλας ο Καραγκούνης,δεν με βγάζει ψεύτη ο Πλεσί όταν έγραφα οτι τον πιστεύω,βράχος ο Μπουμ,παραλίγο μοιραίος και χωρίς καθαρό μυαλό ο Καντέ,μέτριοι οι Βύντρα και Σπυρόπουλος,καλός ο Σίλβα πλην κάποιων φάσεων που πούλαγε την μπάλα,πολύ καλός ξανά ο Λάζαρος,βοήθησε ο Πετρόπουλος,καλός και ο Κατσουράνης.

Δεν τον ξέχασα μην ταράζεστε.Τζιμπρίλ Σισέ,κάθε φορά ψάχνω λόγια που δεν έχω γράψει,αναρωτιέμαι αν έχω φτωχό λεξιλόγιο αλλά μάλλον είναι το πλούσιο ταλέντο του Γάλλου που με ζορίζει.Καθάρισε μόνος του πάλι,πήρε την ομάδα ξανά από το χεράκι και έδειξε τον δρόμο για την αντεπίθεση,μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην πέταγε φωτιές σήμερα αλλά όταν μιλά ο νόμος του Σισέ όλα τα αλλά περισσεύουν.Και τώρα επιστρέφουν Νίνης,Λέτο,Γκοβού(αν σοβαρευτεί,πιστεύω ίσως το κάνει),από Γενάρη 3 καλές μεταγραφές και που τον είδατε,απλά πράγματα που γράφω κάθε φορά.


Όσο για τον Φερέιρα,το έδειξε και σήμερα όπως γράφω πιο πάνω,ο άνθρωπος είναι επιστήμονας,μελετά τον αντίπαλο και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει,μην περιμένετε σε 1 εβδομάδα να δείτε θαύματα,δεν είναι ο Χάρι Πότερ.Πιστεύω στον Πορτογάλο,με ρωτάτε γιατί άφησε έξω Λέτο,Γκοβού και Νίνη,τακτική,απλά,ξέρει τι κάνει πιστέψτε με,είδατε κλωτσιές που πέφτανε,σε ένα κακό τερέν δεν πετάς παίχτες που έρχονται από τραυματισμό,για τον Γάλλο υπάρχει και οτι δεν μπορείς να τον βάλεις μέσα ξαφνικά μετά τα τελευταία γεγονότα.

Για τα χθεσινά αίσχη θα βρείτε πιο κάτω στο blog άρθρο(εικόνα με κοράκι).Επίσης υπάρχει άρθρο για το γηπεδικό και τον ερασιτέχνη,ρίξτε μια ματιά.



Υ.Γ 1  : Ο Σισέ κάνει μαθήματα εκτέλεσης πέναλτυ κάθε Τρίτη,αν θέλει κάποιος παίχτης του Ολυμπιακού ας τον πάρει ένα τηλέφωνο.Ακόμα ψάχνουν την μπεκάτσα του Ντουντού στον ηλεκτρικό νομίζω.


Υ.Γ 2 : Ιδιαίτερο ζήλο διέκρινα στους Κερκυραίους,2 κόκκινες στην Καβάλα ενόψει Ολυμπιακού,μπα,ιδέα μου θα ναι,εγώ που είμαι πονηρός βλέπω συνομοσίες.

Υ.Γ 3 : Μιλάνε για διαιτησία αυτοί που έκαναν το Ελληνικό ποδόσφαιρο Ουγκάντα.Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.

Πράσινους Χαιρετισμούς 


Green Knight

3 σχόλια: